Robert Delsasso, wie ben ik?

Mijn naam is Robert Delsasso. In mijn professionele loopbaan ben ik altijd bezig geweest met het ontdekken van de werkelijkheid. Eerst was er de verstoorde werkelijkheid (psychiatrie), nu is er de maakbare werkelijkheid van training, coaching en begeleiding.

foto robert

Vanaf 1999 geef ik training, vooral aan ondernemingsraden. Hierbij begeleid ik mensen naar het optimale (persoonlijke) resultaat, binnen de context van hun werksituatie.

In trainingen vind ik het heel belangrijk om de omgevingsfactoren helder te hebben. Hierbij is mijn uitdaging en kracht om ingewikkelde zaken in eenvoudige woorden te vertellen. Dit geldt voor omgevingsfactoren als wetten en regelgeving als ook hoe de organisatie tot besluiten komt.

Het motiveert mij om te zien hoe mensen zichzelf ont-wikkelen en door een groter persoonlijk geluk een betere bijdrage kunnen leveren aan hun werksituatie.

Een grote drijfveer in mijn trainingen is om mensen houvast te bieden of gereedschap te geven die ze voor ontwikkeling zelf kunnen inzetten.

De toon van de begeleiding of training is: deskundig, aandachtig, gedreven en met veel humor.

U kunt gerust contact opnemen om kennis te maken.
http://nl.linkedin.com/in/robertdelsasso