Robert Delsasso, wie ik ben

Mijn naam is Robert Delsasso. In mijn professionele loopbaan ben ik altijd bezig geweest met het ontdekken van de werkelijkheid. Eerst was er de verstoorde werkelijkheid (psychiatrie), nu is er de maakbare werkelijkheid van (coaching en begeleiding).

 

foto robert

Vanaf 1999 geef ik training, vooral aan ondernemingsraden. Hierbij begeleid ik mensen naar het optimale (persoonlijke) resultaat, binnen de context van hun werksituatie.

In trainingen vind ik het heel belangrijk om omgevingsfactoren helder te hebben, hierbij is mijn uitdaging om ingewikkelde zaken in eenvoudige woorden te vertellen. Dit geldt voor omgevingsfactoren (wetten en regelgeving) als ook de aansturing van de organisatie.

Het motiveert mij om te zien hoe mensen zichzelf ont-wikkelen. Dit is niet altijd dezelfde vraag als waar de werknemer mee begint.

Een grote drijfveer in mijn trainingen is om mensen greep of instrumenten te geven die ze voor ontwikkeling zelf kunnen inzetten.

De toon van de begeleiding of training is: deskundig, aandachtig, gedreven en met humor.

U kunt gerust contact opnemen om kennis te maken.
http://nl.linkedin.com/in/robertdelsasso